من یه جوجه شاهین پیدا کردم تقریبا یک ماهشه پای سمت چپش میلنگه نمیتونه درست راه بره دو روز اول خوب غذا میخورد الان خیلی کم غذا میخوره

سلام وقت بخیر

احتمالا پا دچار ضرب دیدگی یا شکستگی می‌باشد، لذا بهتر است پرنده معاینه و عکس رادیولوژی از پا گرفته شود، در صورت عدم درمان به موقع جان پرنده در خطر خواهد بود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر عروس هلندی من به گفته فروشنده 6 ماهه نر هستش الان بعد از دو هفته و چن روز که آوردمش خونه از روی ... سلام وقت بخیر پرنده شما تا حدودی دستی و رام شده ولی نیاز به پشتکار و پیگیری دارد، برای تغذیه علاوه بر ارزن ...
سلام آقای دکتر صبح بخیر من چهار تا جوجه خریدم که دیروز جوجه ها رو کردم در حیاط برای گردش اینا بعد شب که اوردم ... سلام وقت بخیر، احتمالا جوجه درگیر یک بیماری عفونی هستند و قطعا بهتر است معاینه شوند‌. اگر جوجه مرغ و خروس ...
سلام وقتتون بخیر چهار ماه هست یک عروس هلندی نر دارم الان ۶ ماهشه. هرچی شاه بال سمت چپش میخواد در بیاد و یکم ... سلام وقت بخیر اگر چیدمان و آرایش پرها در بال سمت دیگر عادی و طبیعی هست، قطعا یک مشکلی در بال مورد نظر وجود ...
سلام خسته نباشید من مرغ مینا رو سه هفته هست که گرفتم بعد الان عادتی شده بهش غذای مخصوصش رو میدم نمیخوره ولی ...