من یه بچه گربه پیدا کردم هنوز یه ماهش نشده و همش میو میو میکنه و سرصدا توی خاکم دستشویی نمیکنه مشکلش چیه؟

سلام وقت بخیر

گاهی بچه گربه ها به دلیل تغذیه نامناسب دچار نفخ و دلدرد میشوند که با داروی مناسب و تغذیه مناسب بهبود پیدا میکنند
باید از نزدیک ویزیت شود
شرایط تغذیه گربه بررسی شود
تا علت درد و دستشویی نکردن تشخیص داده شود و داروی لازمه تجویز شود

یک امتیاز ثبت کنید
گربه غیر خانگی، حدودا چند ماهه درگیر عفونت چرکی دندان شدن، پوزه شون متورم شده، راهنمایی بفرمایید چه دارویی ... سلام وقت بخیر احتمالا خیلی زیاد آبسه تشکیل شده مه باید توسط دامپزشک و تحت بی هوشی تخلیه بشه تجویز آنتی بیوتیک ...
سلام گربه ی من ۳ ماهشه از دیروز بی حاله و غذا نمیخوره،چشمشم کمی کثیف شده چیکار میتونم براش کنم؟اصلا اشتها ... سلام وقت بخیر در صورتیکه اصلا غذا نمیخورد جهت دریافت سرم تراپی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام خسته نباشید گربه من یک طرف گونه اش ورم کرده ولی سرحاله و غذاش خوبه ولی مثل قبل جنب و جوش نمیکنه دلیلش ... سلام وقت بخیر ممکن هست دچار عفونت دندان و لثه شده باشد لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی از ناحیه فک و معاینه دقیق ...
سلام بچه گربه من نمیتونه شیر بخوره ظرف شیر که جلوش میزارم اصا لب نمیزنه فقط با شیشه شیر مبخاستم ببینم این تا ... سلام وقت بخیر، معمولا تا ۱- ۱/۵ ماهگی ممکنه به کمک جهت شیر خوردن نیاز داشته باشن