من گریم زیر پای یکی از مهمانانمون رفت و الان فقط میخابه و هیچ کار نمیکنه و از دماغش خون اومد الان باید چیکار کنم

سلام وقت بخیر، به نزدیکترین دامپزشکی مراجعه کنید و سونوگرافی و رادیولوژی انجام بشه

4/5 - (3 امتیاز)
گربه من از هر گربه دیگه ای خیلییی می‌ترسه حتی از بچه گربه، چیکار کنم که دیگه نترسه؟ می‌خوام یکم جسور تر ب ... سلام وقت بخیر این رفتار ها شخصیتی و رفتاری هست اگر گربه خانگی هست و با حیوانات دیگری ارتباط ندارد نیازی نیست ...
سلام خسته نباشید خواهش میکنم جواب بدید گربه من از صب اسهال شدید آبکی زرد رنگ داره ولی غذا میخوره و غذاشم عوض ... سلام وقت بخیر، به غذاش مکمل پروبیوتیک اضافه کنید و در هر وعده مصرف بشه اگر تا ۳ روز بهتر نشد دامپزشکی مراجعه ...
سلام ببخشید گربه من از ساعت چهار صبح استفراغ کرده بعد باز الان داره کف سفید بالا میاره میشه بهم بگین چطوری ... سلام وقت بخیر فعلا ۲۴ ساعت ناشتایی بهش بدید هم آب نخوره و هم غذا فقط مقداری یخ جلوش بذارید سپس مقداری برنج ...
سلام وقتتون بخیر خسته نباشید …ببخشید حدود دوهفته پیش یک بچه گربه را توی خیابون پیدا کردم وآوردمش خونه مرتب ... سلام وقت بخیر اگر غذا فقط مرغ و گوشت خورده باشد احتمال ابتلا به پوکی استخوان هست که در این صورت باید عکس رادیولوژی ...