من گربم خیلی باریگوشه ولی امروز فقط میخوابه و میری نزدیکش خیلی لیس میزنه خیلی کم بازی کرده من نگرانشم لطفا زود پاسخ دهید🥺🥺🥺

سلام و وقت بخیر، از نظر فحلی چک بشه. گربه های ماده از حدود ۶ ماهگی فحل میشن. درصورت بی حالی بی اشتهایی و اسهال و استفراغ به دامپزشک مراجعه کنید

4.7/5 - (3 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر ببخشید بچه گربه من از طبقه دوم آپارتمان افتاده از کمر ب پایین لمس،دامپزشک نگاه کردن میگن ...
سلام. گربه ام با یک موش خیابونی درگیر شده بعد موش دستشو گاز گرفته چیکار باید کنم؟! حتما لازم هست که پیش پزشک ... سلام وقت بخیر بله لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام وقت بخیر ۵ روز پیش دوتا بچه گربه توی زیرزمین خونمون پیدا کردم واین چند روز بهشون با سرنگ شیر پاستوریزه ... سلام وقت بخیر بچه گربه به کاهش قند خون و دمای بدن حساس هستن این دو مورد رو رعایت بفرمایید مقداری شربت با ...
سلام گربه ماده من ۴ساله وازنوع دی ا س اچ هاست.چندوقت پوست داخل وروی گوشش یک حالت جوشهای چسبیده بهم که اندازه ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق باید از نزدیک ویزیت شود و نمونه گیری صورت بگیرد ولی برای ارسال عکس میتوانید ...