من گربمو جفت انداختيم و بعد يك هفته غذاش و خوابش بيشتر شد و به چشمم چاق شده شكمش و دنبال جا ميگرده امروز از واژنش يك لخته بزرگ سفيد و كمي خوني خارج شد همراه با كمي درد اين چي بود؟ امكان داره سقط كرده باشه؟

سلام وقت بخیر

جهت تشخیص دقیق باید برای سونوگرافی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
دوره ی ابستنی گربه حدود ۶۲-۶۳ روز هست که اگر زودتر ترشحات خارج بشه احتمال سفط وجود دارد

4/5 - (1 امتیاز)
سلام ببخشید گربه من از قسمت رون فک کنم پاهاش شکسته بود و من یکشنبه بردمش دامپزشکی گفتن چون کوچیکه نمیشه جراحی ... سلام وقت بخیر لطفا به بیمارستان دامپزشکی مرکزی مراجعه بفرمایید و گربه توسط متخصص داخلی و جراح ویزیت بشه به ...
سلام من به چند تا گربه خیابونی غذا میدم که دو تاشون از ناحیه گوش انگار گل گرفته‌ رفتم گوگل با علائمی که سرج ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس حاصل فرمایید.
وقت بخیر سوال بنده این بود که امروزم گربم رو عقیم کردم نر هم هست و الان نزدیک به ۶ ساعت گذشته که گربم تکون خاصی ... سلام وقت بخیر، مدت زمان برگشت از بیهوشی به چندین مورد مربوط میشه از جمله نوع داروی بیهوشی، میزان داروی بیهوشی، ...
سلام و خسته نباشید سه تا گربه خیابانی شیش ماهه هستن که بالای پشت بام خانه ما زندگی میکنن من غذا و اب بهشون میدم ... سلام وقت بخیر تا زمانیکه اشتها برای غذا نداشته باشد باید حتما سرم بگیرد حتما توسط دامپزشک ویزیت شود و سرم ...