من کاسکو مولد دارم جفتگیری داره شکمش ماده باد داره ولی تخم نمیکنه. ؟؟؟

سلام وقت بخیر

فعلا صبور باشید احتمالا پوسته آهکی روی تخم کامل تشکیل نشده که قابل لمس نیست.

یک امتیاز ثبت کنید
جوجه اردک با سن ده روزه اول کمی لنگ میزد والان حالت فلج داره لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم سلام وقت بخیر، به دلیل سرعت رشد بالای اردکها در این سن می‌باشد. غذای پلت یا غذای فرموله شده مقوی، در کنار مکمل ...
با سلام خسته نباشید من دو جفت طوطی دارم که چکد وقت پیش همزمان نر هایشان مردن و این دوتا ندیدن که اونا مردن ولی ... سلام وقت بخیر احتمال بسیار زیاد به دلیل از دست دادن جفت، روحیات پرنده‌ها آسیب دیده و توصیه می‌گردد برای ...
سلام یه عروس دوماهه دارم الان سه روزه تمایل به غذا نداره سلام وقت بخیر قطعا پرنده بیمار بوده و درگیری گوارشی دارد، لذا بهتر است بطور دقیق معاینه شود.
سلام خواهشش میکنم سریع جوابمو بدید من یه جوجه کبوتر دارم بدون پدر و مادر هست و خودم چند وقتی هست بهش با سرنگ ... سلام وقت بخیر احتمالا در روند تغذیه دستی خطا و اشتباهی بوده که سرلاک وارد مجرای تنفس هم شده است. لذا ازین ...