من نزدیک دوماه سگمو موقت فرستادم پناهگاه رفتم تحویل بگیرم پوست استخوان شده بود دور سیاهی چشاش رنگ آبی نفتی شده کلی تقویتی گرفتم الان حالش خیلی نسبت به روزای اول بهتر شده اما دائما می‌خوابه سه سالشه به نظر شما علت آبی نفتی رنگ شدن دور سیاهی چشم چیه ؟؟ چرا به ریز می‌خوابه . اگه آب مروارید باشه سنی نداره بومی هست

سلام باید حتما ویزیت شود و شرایط بالینی حیوان بررسی شود تا تشخیص صحیح بدهیم

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام سگی دارم در شهرستان که دو روزه که چشم‌هاش سرخ شده و از دیروز اسهال خونی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که ... سلام وقت بخیر برای اسهال خونی حتما باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه و سپس سرم تراپی و آنتی بیوتیک ت ...
سگم ویکس خورده چه خطری داره سلام وقت بخیر در صورت هر گونه علائم ناشی از بی اشتهایی ، اسهال ، استفراغ ، به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام خسته نباشید . من یه توله سگ دارم در عرض یه روز حالش ریخت بهم نمیدونم گرما زده شده یا این سر دل کرده . بی ... سلام وقت بخیر احتمالا نیاز به عکس رادیولوژی و ازمایش خون دارد ممکن هست جسم خارجی خورده باشد باید جهت معاینه ...
سلام وقتتون بخیر ببخشید من یه سگ ماده دارم که امروز با یه سگ نر عقیم شده جفتگیری کرد میخواستم بدونم احتمال ... سلام وقت بخیر اگر عقیم شده باشد خیر