من عروس هلندی دو ماهه دارم دستی کردمش ولی کمی از من می‌ترسه و برخی مواقع نوک می زنم و نمی گذاره نوازشش کنم و می ترسه ولی میاد رو دست راحت

سلام وقت بخیر، موارد مطرح شده عادی و روتین می‌باشد، در گذر زمان به واسطه محبت شما به پرنده و اعتمادسازی، شرایط مساعدتر خواهد شد.

5/5 - (1 امتیاز)
جوجه اردکم هی سرش و رو میاره بالا و به کمرش میچسبونه طوری که اگر نگیرمش میفته و دست و پا میزنه چیکار کنم یکی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، تشخیص اولیه کمی ناممکن است و توصیه می‌گردد بطور بالینی و دقیق معاینه ...
مرغ من سرش به شکل بدی لای میله های قفس گیر کرده بود بعد از اینکه از اون حالت نجاتش دادم سرپا وایمیسته به شکل ... سلام وقت بخیر، بی اشتهایی و تعادل نامناسب پرنده به خاطر آسیب وارده به سر می باشد، بهتر است دامپزشک پرندگان ...
سلام من دوشب و چند ساعته عروس هلندی گرفتم که تحرک نداره فروشنده گفت ۱۰ ماهشه و نژاد گلباقالی هست ولی من شک ... سلام وقت بخیر، لطفا از پرنده و مشکلی که مد نظرتان هست یک فیلم یا چند عکس با کیفیت ارسال نمایید
سلام وقت بخیر عروس هلندیم ۵ روزیه مریض شده تا چند روز فقط بی حال بود و عطسه میکرد وکم اشتها ،الان دو روزیه که ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده دچار درگیری تنفسی شده و باید پلان درمان تنفسی اجرا شود که قطعا توسط مراکز دامپزشکی ...