من عروس هلندی خیلی خیلی بیحال شد جوری که تقریبا رو پاش نمی ایسته و هیچی نمی خوره

سلام وقت بخیر

پرنده شما به شدت بیمار است، حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید‌.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام از کجا بفهمم جوجه گنجشک بالش شکسته یا نه؟بی حاله و تند تند نفس میکشه علتش چیه؟خودم بزرگش کردم و هرازگاهی ... سلام وقت بخیر، بال‌های سالم معمولا در توازن با یکدیگر هستند هرچند تشخیص دقیق توسط دامپزشکی و انجام رادیولوژی ...
سلام من تازه دوتا عروس هلندی آوردم تو خونه بعد ماده پر کنی می‌کنه چیکار کنم سلام وقت بخیر احتمالات مختلفی برای پرکنی وجود دارد بطور مثال استرس جابجایی، ورود عضو غریب به مجموعه و ... لذا ...
سلام وقتتون بخیر من حدود ۱ هفته و چند روز پیش یک طوطی ملنگو آوردم و الان به تازگی استرسش کم شده و هم صدا میکنه ... سلام وقت بخیر، بیرون از قفس آمدن باید به نوعی یک تشویقی برای پرنده باشد.برای دستی کردن پرنده باید در قدم اول ...
سلام عروس هلندی 4ماهه ی من مدفوعش به مقعدش میچسبه و خیلی هم بی حاله و کم غذا میخوره چیکار کنم؟؟ سلام وقت بخیر، چسبیدن مدفوع به ناحیه مخرج، نشانه درگیری و بیماری گوارشی می‌باشد، لذا نمونه گیری از مدفوع ...