من عروس هلندیم 1سالشه . پراشو چیدم نمیدونستم شاه پرشو نباید زد اما من زدم اندازه یک سانت از پایین خشبختانه هیچ خونی هم نیومد فقط نگرانم که ایا دوبارع ترمیم میشه در میاد شاه پرش و پرهاش یا نه ؟

سلام وقت بخیر

برای رویش مجدد، ۳ تا شاهپر اول توسط دامپزشک کشیده بشود تا مجددا رویش کند.

یک امتیاز ثبت کنید
درود بر شما یه سهره قناری دارم که نوک یکی از انگشتانش متورم شده تتراساکیلین میریزم تو آبخوریش ولی فعلا تغییر ... سلام وقت بخیر به انگشت مبتلا پماد T.N.N بمدت ۳ روز بزنید اگر بهتر نشد توسط دامپزشک معاینه شود.
سوال من یک شاه طوطی دارم چند روزی بی حال هست واز امروز می‌رود کف قفس ودیگر بالا نمی آید و پریزی دارد وبه نظر ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرنده درگیری گوارشی مزمن دارد. باید دقیق‌تر مورد معاینه و از مدفوع نمونه گیری ...
سلام.عروسم حدوددوسال ودوماهشع،دو روزپیش دیدم دونه هایی ک خورده روسالم برمیگردونه و از دهنش به بیرون پرت میکنه.بی ... سلام وقت بخیر احتمال عفونت گوارشی و اتساع پیش‌معده و چینه دان مطرح است، جهت تشخیص و درمان باید مراجعه ن ...
سلام یه بلبل دارم خیلی کوچیکه فک کنم ۲ هفتشه نهایت چی بهش بدم بخوره بهتره؟ سلام وقت بخیر ارزن، کتان، دانه‌های ریز، دان پلت بسیار ریز، میل‌وُرم و غذای ترکیب حشرات