من عروس هلندیم تخم گذاشته و نمیدونم چرا تخمش باز نمیشه؟

سلام وقت بخیر

عوامل مختلفی باعث هَچ نشدن تخم می‌شود به همین دلیل در ابتدا با یک چراغ قوه، تخم را از نظر وجود نطفه یا جنین بررسی کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید ببخشید پرنده من مدفوعش قرمز رنده حالا نمی‌دونم از خوردن هندوانست یا نه مشکلی داره اگر مشکلی ... سلام وقت بخیر، ترجیحا یک عکس با کیفیت از عارضه یا مشکل مورد نظر ارسال نمایید.
سلام وقت بخیر عروس هلندی بنده ۷ سالشه تازه برای اولین بار تخم گذاشته ایا نیاز است نزد دامپزشک ببرم سلام وقت بخیر اگر حال عمومی پرنده مساعد و سرحال می‌باشد نیاز به مراجعه نیست.
سلام من عروس هلندی دارم ۴ ماهه شه شپش گرفته بود از داروخونه اسپری ضد شپش مناسب طوطی گرفتم اسپری کردم بهش الان ... سلام وقت بخیر، بهترین گزینه برای کنترل یا درمان انگلهای پوستی استفاده از قطره آیورمکتین می‌باشد که فقط در ...
عروس هلندیم را یک بار بیرون آوردم و رفت بالا و پایین نیومد رفتم گرفتمش با زور بردمش داخل قفس تازه گازمم گرفت ... سلام وقت بخیر تمایل به آزاد بودن پرندگان کاملا ذاتی و غریزی است. برای دستی کردن پرندگان اولین قدم اعتمادسازی ...