من سگم نژادش شیتزو مالتیزه یه سالشه چشاش خیلی آب میده و جلو چشاش قرمز میشه براس پد مخصوص چشم گرفتم درست نشد اسپری هم گرفتم ولی درست نشد میدونید چرا چشاش آب میده جلو چشاش قرمز میشه؟

سلام وقت بخیر

عفونت چشم و پلک ها انواع مختلفی داره و معمولا اسپری تجویز نمیشه
باید توسط دامپزشک علت اولیه مشخص بشه که مربوط به پوست هست یا پلک و یا مربوط به خود چشم هست که داروی اختصاصی دریافت کنه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام توله سگ ژرمن تقریبا ۱ ماهه دمش زخم شده بود ما موقع حموم کردنش متوجه شدم بعد مو های اون قسمت کم شده بود ... سلام وقت بخیر درمان را تکمیل کنید به مرور بهتر میسه
سلام سگ من ۵ ماهشه و نژادشم پامره تقریبا نیم ساعت پیش هسته سیب خورد نگرانم میشه بگید چیکار کنم اخه میگن کش ... سلام وقت بخیر در صورت مشاهده هر گونه علائم بی اشتهایی، استفراغ ، بی حالی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.
با سلام قرص کتوکنازول برای سگ ژرمن چه مقدار توصیه می‌شود.سپاسگزارم سلام وقت بخیر ۵ میلی گرم پِر کیلوگرم هر ۲۴ ساعت
چه نوع سگ برای زندگی کردن توخونه راحته و یه سگی که با بچه میونه ی خوبی داشته باشه سلام وقت بخیر اگر در حوزه درمان سوالی داشته باشید در خدمت شما هستیم.