من دو تا عروس سرلاکی دارم که سرما خوردن باید چیکار کنم پرهای دور چشمشون در اومده بود اما الان خالی شده چه کار کنم خوب بشن

سلام وقت بخیر، قطعا ریزش پر در ناحیه صورت به دلیل التهاب و عفونت ناشی از بیماری است. جهت درمان به دامپزشک پرندگان مراجعه نمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام ببخشید ۳روز پیش پای پرنده ام شکسته و دکتر پرندگان نبود که ببرم میشه کمکم کنید الان یکم سبز مایل به سیاه ... سلام وقت بخیر پا در اثر شدت عارضه دچار التهاب، کوفتگی و کبودی شده، اگر به دامپزشکی مراجعه نکنید، عفونت موضع ...
آیا برنج برای پرندهگان خوب است سلام وقت بخیر برنج میزان کربوهیدرات و نشاسته بالایی دارد لذا در درازمدت موحب افزایش وزن، کبد چرب و چاقی ...
سلام مرغ عشق دارم نزدیک ۱۰ تا ۱۲ تا تخم گذاشت ۵ تا ۷ تاش رو شکستن خوردن ۵ تا اخری نمی ندازن بیرون از خونه و نمی ... سلام وقت بخیر پرنده بطور غریزی تخم‌های معیوب و خراب را حذف میکند، مختصر زمانی را صبر کنید و با استفاده از ...
درود ، حدود یک هفته ای میشه که عروس هلندی گرفتم مشکلش اینه که سایه خودش روی دیوار می افته و فکر میکنه یه عروس ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، پرنده احساس تنهایی می‌کند و بهتر هست یک جفت براش تهیه کنید، هم شاداب‌تر ...