من دوتا جوجه اردک س روز پیش خریدم ولی سرما خوردن یکیشون بی‌حال تره و اشتهاش کمتره ،بدون هم نمیتونن بخوابن و نمیتونم جداشون کنم.جاشونم گرم و نرمه وارد آبم نشدن بهشون دارم دمنوش پونه میدم یزره بهتر شدن ولی باز کسلن آب ریزش بینی دارن و عطسه میکنن اشتهاشونم کمه ولی بازیگوشن ولی تو لونه همش چرت میزنن چی بهشون بدم بخورن خوب بشن خیلی دوسشون دارم نمیخوام بمیرن

سلام وقت بخیر

پرنده‌های شما دچار بیماری تنفسی هستند لذا متعاقب تب و بیحالی این علایم مشاهده می‌شود، بهتر است توسط دامپزشک بطور دقیق معاینه و درمان گردند.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید چشم پرنده ما عفونت کرده یه بار بردیم دکتر قطره داده ولی خوبی نشده الان چه قطره ای باید بزنیم سلام وقت بخیر قطره سیپلکس و پماد تتراسایکلین چشمی هر ۱۲ ساعت اجرا کنید.
سلام من یه بچه گنجشک پیدا کردم یکی از پاهاش مثل اینکه مشکل داره فقط میپره نمیتونه پرواز کنه چیکارش کنم؟ بعد ... سلام وقت بخیر برای تشخیص مشکل پا باید توسط دامپزشک معاینه شود. در حال حاضر علاوه بر موارد غذایی که ذکر کردید ...
سلام ببخشید جوجه مرغ عشق ها چه غذایی میخورند آیا خیار یا کاهو هم میخورند سلام وقت بخیر غذای اصلی توسط والدین یا سرلاک می‌باشد ولی از اقلام دیگر مثل میوه و سبزیجات جهت تنوع تغذیه ...
سلام من تعداد۱۵تا مرغ دارم که چند روزه پخ پخ میکنند ویکی از مرغ ها چشم هاش نیم بازه اسهال وکمبود اشتها ندا ... سلام وقت بخیر، با توجه به تاریخچه محدود بیان شده، احتمال مواجهه گله با یک بیماری عفونی با منشاء تنفسی بسیار ...