ملنگوی ما یکم از پودر قرص نوافن خورده ممکنه خطرناک باشه؟ چی بهش بدم که حالش بد نشه؟ اگر چه اتفاقی افتاد ببرمش دامپزشکی؟

سلام وقت بخیر

بهش ماست پروبیوتیک یا قرص ذغال فعال بدهید، اگر ضعف، گیجی، بی تعادلی و تهوع داشت به دامپزشکی مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟ سلام وقت بخیر احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش ...
سلام خسته نباشید. طوطی ملنگو نر دارم، حدودا ۱۳ الی ۱۴ ساله‌ش هست و جوجه گوشتی بوده که بزرگش کردیم. نزدیک دو ... سلام وقت بخیر، با وسایل داخل قفس ارتباط عاطفی برقرار کرده، ترجیحا وسایل از قفس خارج بشود، ختی قفس تعویض گردد، ...
سلام ببخشید من پرنده ام بی حال است و داره بد تر میشه وداره میمیره می‌شود برای درمانش راهنماییم کنید سلام وقت بخیر، گزارشات ارائه شده بسیار کلی بوده و از سوی دیگر برای شرایط اورژانسی قطعا نیاز به تجهیزات بیمارستانی ...
سلام پرنده من وقتی میگرفتم دستم بالش زخمی شد اگه اینو نبرم دکتر مشکل ایجاد میکنه؟ سلام وقت بخیر اگر آسیب باعث خونریزی یا شکستگی شده باشد، بهتر است توسط دامپزشک معاینه شود.