ما چند روزه از یک بچه گنجشک که در حال مرگ بوده مراقبت میکنیم و بهش ارد نخودچی میدیم ولی امروز کنار گردنش دایره ی زرد ایجاد شده دلیلش چیه؟

سلام وقت بخیر

دایره ایجاد شده به دلیل تجمع و تراکم آرد نخودچی است، لذا این گزنه نه تنها برای تغذیه مناسب نیست که حتی یبوست و انباشتگی چینه‌دان ایجاد می‌کند.
از مقدار مختصر آب ولرم ۳۸ درجه جهت رقیق و نرم شدن توده در چینه دان استفاد کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید،یه جوجه عروس هلندی ماده 4 ماهه دارم که مدتی هست ناگهانی غش میکنه و مثل سکته کردن و همین امروز ... سلام وقت بخیر احتمالا یک یا چند عامل باعث این شرایط می‌شوند مثل صرع، افت قند، عدم توازن الکترولیت‌ها و ...
سلام طوطی راهب من پاش شکسته الان 8روزه اتل بستن با چسب پارچه ای کی باید چسب رو باز کنم سلام وقت بخیر، در صورت آتل‌بندی درست و تجویز داروهای لازم، حداقل چهار هفته باید صبر کنید.
سلام وقتتون بخیر . بنده یک مرغ عشق دارم که ماده است . قبلا دچار خونریزی در برخی از مکان های بدنی می شد که بعدش ... سلام وقت بخیر با توجه به شرایط گزارش شده اوضاع پرنده حساس و بحرانی می‌باشد. برای جبران کمخونی قطره آهن و ...
سلام خسته نباشید. طوطی ملنگو نر دارم، حدودا ۱۳ الی ۱۴ ساله‌ش هست و جوجه گوشتی بوده که بزرگش کردیم. نزدیک دو ... سلام وقت بخیر، با وسایل داخل قفس ارتباط عاطفی برقرار کرده، ترجیحا وسایل از قفس خارج بشود، ختی قفس تعویض گردد، ...