ما مدت یک ماهه یک گربه خیابانی رو به سرپرستی گرفتیم و الان ۳ ماهشه. این گربه همش به سمت ما و سایر افراد خونه حمله میکنه و انگار ما رو شکار میکنه و رو سر و صورتمون میپره. چه اقدامی باید انجام بدیم؟

سلام وقت بخیر، اگر پرخاشگری مداوم دارد. و اصلا با شما ارتباط نمیگیرد احتما محیط خانه را نپذیرفته. به طور کل رفتارهای فردی در گربه ها مشاهده میشود. ممکن است گربه ای بسیار آرام و تنبل باشد و گربه ای دیگر بسیار بازیگوش و حتی پرخاشگر

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام من یه گربه دارم که fip گرفته هفته پیش اوردمش بیمارستان آزمایش داد درگیری کبدی داشت رنگ بینی و لثه و پوستش ... سلام وقت بخیر فعلا کاری خاصی نمیشه انجام داد همان درمان اف آی پی باید ادامه پیدا کنه
سلام گربه ی من بعضی وقت ها راه میره پای سمت چپ لنگ لنگ میزنه چکار کنم سلام وقت بخیر باید معاینه بالینی و عکس رادیولوژی انجام شود تا علت مشخص شود ممکنه التهاب ، عفونت ، گاز گرفتگی ...
سلام خسته نباشید حدودا یه سال میشه که یه بچه گربه ماده(خیابونی) بزرگ کردم سه تا بچه بدنیا آورد سه ماهه شدن نگهداری ... سلام وقت بخیر ممکنه یک مقدار سخت بتونن از پس خودشون بر بیان ولی اگر براتون سخت هست ، بله ۳ دوز واکسن و ضد ...
سلام وقتتون بخیر یه مشکلی برای گربم پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید امروز چن ساعت بعد غذا خوردنش خواسم ... سلام وقت بخیر لطفا جهت انجام رادیولوژی و سونوگرافی محوطه شکمی به دامپزشکی مراجعه فرمایید