لثه ی گربه ام متورم و قرمز شده و کمی خونریزی داره چه داروی نیاز است؟

سلام وقت بخیر

فعلا با دهانشویه کلرهگزیدین و پنبه ضد عفونی بفرمایید
و از نظر جرم دندانی چک
اگر هم ریشه دندان پوسیده باشه باید کشیده بشه

1/5 - (1 امتیاز)
سلام یه بچه گربه پیدا کردم حدودا ۵ هفتش باید باشه چون دندون داره بهش هر چیزی میدم بخوره تا میخوره بلافاصله ... سلام وقت بخیر یه سری مشکلات مادرزادی در بچه گربه ممکنه اتفاق بیوفته از قبیل megaesophagus یا vascular ring anomaly که باید ...
سلام دوز مناسب شربت استئوکربرای بچه گربه ی خیابانی چند میل است؟ سلام وفت بخیر، در صورت کمبود کلسیم و کاهش دانسیته استخوان ها ، به ازای هر کیلو یک سی سی هر ۲۴ ساعت
سلام یه بچه گربه پاهاش رو از مین میکشه فکر میکنم‌ضربه به پاهاش خورده آیا راهی برای درمانش هست؟حدود یه هفته‌س ... سلام وقت بخیر ابتلا باید با عکس رادیولوژی نوع اسیب یا شکستگی تشخیص داده شود سپس برای جراحی یا اتل گیری اقدام ...
سلام من ی بچه گربه گرفتم هنوز دندون هاش در نیومده فک کنم کلا ی هفته از تولدش گذشته باشه امروز رو دستم بوده بعد ... سلام وقت بخیر، مشکلی نیست. شستن دست ها با صابون کفایت میکنه