لاک پشتم از صبح چشماش و باز نمی‌کند علل بروز این پدیده چیست؟

سلام وقت بخیر

کمبود ویتامین آ

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر من دوتا همستر دارم که بوی بد میدهند البته وقتی که خیلی طرفم صورتم میارم تا بوش کنم بوی بد میده ... سلام وقت بخیر نه مشکلی نیست
سلام من یک خرگوش دارم تازه گرفتمش میخواستم بدونم باید کناره هاي چشم خرگوشم را تمیز کنم؟ سلام، خیر نیازی نیست
سلام وقت بخیر ، خرگوش من چشماش یه کم درشت تر از همیشست و غذا نمیخوره ، احساس میکنم چشماش ورم دارن ولی هیچ قرمزی ... سلام وقت بخیر، فشار ریشه دندان در خرگوشها(به خاطر باز بودن ریشه ها) باعث بیرون زدن چشم میتونه بشه. هچنین آبسه ...
باسلام، من بچه خرگوش گرفتم بهش غذا کاهو می دهم اما من ندیدیم تا به حال دستشویی کنه الان یک روز به نظر من دستشویی ... سلام وقت بخیر، غذای خرگوش یونجه هست و‌ دادن اینگونه غذا باعث انسداد در سکوم خرگوش میشه و‌ با توجه به اینکه ...