قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟

آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و نیازهای خاص آن بستگی دارد. به‌طورکلی برای بیهوش کردن حیوانات، دامپزشک از شما می‌خواهد آزمایش‌ خون، ادرار و آزممایشات قلبی را انجام دهید.

3.8/5 - (6 امتیاز)
سلام سگم پامراشپیتز وتازه پنجاه روزشه و کوچولو.الان یه روزه که اسهال داره مایع زرد و آبکی. فعلا فقط شیر خشک ... سلام وقت بخیر، ممکن است اسهال در اثر بیماری ویروسی باشد و باید بلافاصله دارو های مربوطه را مصرف کند. لطفا به ...
گربه پرشین پنجاه روزه دارم بنظر میاد چشماش انحراف داشته باشه,ایا درست فکر میکنم؟ سلام وقت بخیر احتمال داره مادرزادی باشد ولی برای تشخیص دقیق باید توسط دامپزشک متخصص چشم معاینه شود.
سلام خوبین سگم کنه داره بعد یکی از کنه ها پشت گوشش رو زخم کرده چیکار کنم زخمش خوب شه و چه سمی بزنم کنه هارو از ... سلام وقت بخیر میتونین قطره ضد کک و کنه از پت شاپ تهیه بفرمایین و و چند قطره در ناحیه پشت گردن تا پشت کمر بچکانید یا ...
سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره ... سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.