عروس هلندی نژاد. لتینو. دو روز هست که. اسهال شده چیکار کنم چی بدم بخوره و یک عروس هلندی دیگم نژاد سیامون ارزن سالم بالا میاره. و امروز هم. تخم مرغ آورد بالا. چیکار کنم

سلام وقت بخیر

از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی استفاده کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یه عروس دوماهه دارم الان سه روزه تمایل به غذا نداره سلام وقت بخیر قطعا پرنده بیمار بوده و درگیری گوارشی دارد، لذا بهتر است بطور دقیق معاینه شود.
سلام وقتتون بخیر من عروس هلندی دارم مدفوعش اسهالی شده خیلی بیحاله وکم تحرک شده لطفاً راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین یا فلورفنیکل تهیه کنید و طبق راهنمایی اجرا نمایید.
سلام خسته نباشید من یه پرستوی تازه از تخم در اومده پیدا کردم تا اینکه جون پیدا و بره من چه مراقبت های باید انجام ... سلام وقت بخیر، درباره پرستوها، با توجه به اینکه پرنده های مهاجر هستند و همچنین از نظر تغذیه گونه ای هستند ...
سلام آقای دکترخوبین یه قناری دارم زیر چشمش خیلی باد کرده آمده بالا حتی زخمش زده بالایی چشمش چرک‌خشک‌ کن دادم ... سلام وقت بخیر قطره آنتی بیوتیک و پماد چشمی مثل سیپلکس و تتراسایکلین استفاده و به دامپزشک حتما مراجعه کن ...