عروس هلندی م اسهال هست لطفا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر، از پودر پروبیوتیک مخصوص پرندگان به میزان یک گرم در صد میلی‌لیتر آب استفاده کنید، اگر برطرف نشد به دامپزشکی مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه اردک دارم کوچیکه یه سه چار روزه که نمی تونه راه بره و پای چپش باد کرده من باید چیکار کنم دلم براش ... سلام وقت بخیر، احتمالا پا دچار ضرب دیدگی و از سوی دیگر جیره غذایی حاوی مقادیر کافی از مینرال‌ها مثل فسفر و ...
با سلام و وقت بخیر تکه نخی دور زبان جوجه پیچیده شده بود که مقداری از آن را باز کردم ولی ته زبانش گره خورده بود ...
سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی ... سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو ...
به کبوتر غذا می دهم ولی بعد از مدتی هی دهانش را باز و بسته می کند فکر می کنم درد داره سلام وقت بخیر احتمالا کبوتر مبتلا به بیماری تریکوموناس می‌باشد که علایمی نظیر دهنک زدن، تهوع و بوی نامطبوع ...