عروس هلندی من از روی تخت هل تند خورد افتاد الان پای سمت چپش لنگ میزنه چیکار باید بکنم؟ پاش شکسته؟

سلام وقت بخیر، اگر عروس هلندی شما راه میرود، احتمال ضرب دیدگی و کوفتگی بیشتر مطرح است ولی اگر روی پای مجروح وزن‌گیری ندارد، حتما به دامپزشک پرندگان مراجعه نمایید تا معاینه و رادیولوژی انجام شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر عروس هلندی بنده ۷ سالشه تازه برای اولین بار تخم گذاشته ایا نیاز است نزد دامپزشک ببرم سلام وقت بخیر اگر حال عمومی پرنده مساعد و سرحال می‌باشد نیاز به مراجعه نیست.
سلام من عروس هلندی دارم که الان استفراغ میکنه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، استفراغ یک نشانه از یک عفونت گوارشی یا مسمومیت می‌باشد. حتما به دامپزشک پرندگان مراجعه شو ...
سلام وقت بخیر من یک مرغ عشق دارم که نوکش به طرز عجیبی رشد کرده خیلی وقته که اینجوری بخاطر همین توجه ای نکردم ... سلام وقت بخیر، قطعا منقار پرنده شما به طور روتین و ماهیانه باید اصلاح و تریم شود. جهت اصلاح منقار پرنده حتما ...
با سلام و وقت بخیر تکه نخی دور زبان جوجه پیچیده شده بود که مقداری از آن را باز کردم ولی ته زبانش گره خورده بود ...