عروس هلندی دارم از بچگی پای سمت چپش کجه راهکاری دارید که پاش خوب شه یا بهتر بشه؟

سلام وقت بخیر

برای ارائه راهکار، در اولویت باید پرنده معاینه شود و عکس رادیولوژی انجام شود، سپس با توجه به یافته‌ها، پزشکان بخش فیزیوتراپی و پرندگان با همکاری هم راهکار و یا بریس مناسب را طراحی و اجرا می‌نمایند.

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام . یک عروس هلندی ۳ روزه گرفتم برای اینکه جفت شه با عروس دیگم ولی اینی که تازه گرفتم مدفوعش زرد و آبکیه ... سلام وقت بخیر قطعا پرنده تازه خریداری شده باید تا ۱۴ روز مجزا و در قرنطینه باشد، فعلا از داروخانه دامپزشکی ...
سلام من عروس هلندی ام حالش بده و یکمی میلرزه غذا هم دار ولی خیلی صداش ضعیف شده میشه بگید چی شده و راه درمانی ... سلام وقت بخیر بطور موقت از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا ...
من عروس هلندیم تخم گذاشته و نمیدونم چرا تخمش باز نمیشه؟ سلام وقت بخیر عوامل مختلفی باعث هَچ نشدن تخم می‌شود به همین دلیل در ابتدا با یک چراغ قوه، تخم را از نظر وجود ...
بلدرچین کوهی دارم ماده به هفته میشه مریض است غذا نمی خوره همیشه چرت میزنه داخل فضله پرنده لکه سفید و خلت است ... سلام وقت بخیر پرنده مشکل گوارشی دارد، از داروخانه دامپزشکی پودر نئومایسین اُکسی‌تتراسایکلین تهیه و طبق ...