عروس هلندیم را یک بار بیرون آوردم و رفت بالا و پایین نیومد رفتم گرفتمش با زور بردمش داخل قفس تازه گازمم گرفت و الان همش داره غر غر میکنه میگه بیارم بیرون میخوام وقتی دستی شد بیرونش بیارم میشه بگین چجوری این مطلب یادش بره؟

سلام وقت بخیر

تمایل به آزاد بودن پرندگان کاملا ذاتی و غریزی است.
برای دستی کردن پرندگان اولین قدم اعتمادسازی می‌باشد. در سایت و اینستاگرام بیمارستان دامپزشکی مرکزی در این خصوص تولید محتوا انجام شده است.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من عروس هلندی ام حالش بده و یکمی میلرزه غذا هم دار ولی خیلی صداش ضعیف شده میشه بگید چی شده و راه درمانی ... سلام وقت بخیر بطور موقت از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا ...
سلام وقتتون بخیر دیشب یکی از این پرنده های یاکریم گربه ها پراشو کنده بودن پوست کمرش کامل زخم شده بود رو پیدا ... سلام وقت بخیر بهتر است جراحت بطور روزانه توسط پنبه آغشته به دهانشویه نظافت بشود. پماد تتراسایکلین موضوعی ...
سلام من یک راهب گرفتم نر هستی یک پاش انگشت اخر یک انگشت اخرو نداره انگشت وبقلش ناخن نداره ولی میتونه پا شو ...
سلام جوجه های طوطی عروس های من ۲۵ روزه هستند و دوباره جفت در حال جفتگیری هستند ،باید چیکار کرد برای جوجه ها ... سلام وقت بخیر با توجه به شرایط مولدین، میتوانید جوجه ها را جدا کرده و بطور دستی تغذیه و پرورش دهید.