عروس هلندیم امروز یکم تو سر و صدا بوده اونم نه خیلی زیاد یه کوچولو هم جاشو تغییر دادم از اون موقع دیگ ن اجازه جفت گیری میده به عروس هلندی نر نه رو تخم هاش مبخوابه لطفا راهنمایی کنی

سلام وقت بخیر

این رفتار به خاطر استرس جابجایی هست، اگر طی چند ساعت پرنده آرام شد و روی تخم‌ها نشست که مشکل برطرف شده، اگر نه شرایط قفس را به حالت قبل بازگردانید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام.وقت بخیر.من یک عروس هلندی دارم که مدام نوکش بین پرهاشه و پر هاش در حال ریزشن .استرس دارم که نکنه شپش داشته ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید.در صورتی که پوشش بدنی سالم باشد، نشانه پَر آرایی ...
من کاسکو مولد دارم جفتگیری داره شکمش ماده باد داره ولی تخم نمیکنه. ؟؟؟ سلام وقت بخیر فعلا صبور باشید احتمالا پوسته آهکی روی تخم کامل تشکیل نشده که قابل لمس نیست.
به کبوتر غذا می دهم ولی بعد از مدتی هی دهانش را باز و بسته می کند فکر می کنم درد داره سلام وقت بخیر احتمالا کبوتر مبتلا به بیماری تریکوموناس می‌باشد که علایمی نظیر دهنک زدن، تهوع و بوی نامطبوع ...
سلام ببخشیدمن یه عروس هلندی ۳ماهه دانه خور دارم چند دقیقه میشه که دانه میخوره یا اب میخوره بالا میاره چکارش ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیری گوارشی داره ولی بهتره مراجعه حضوری داشته باشید تا بطور دقیق معاینه و بررسی ...