عروس هلندیم افسرده شده و اصن شاد نیست خیلی گازم میگیره و در خدی که خون بیاد بیشتر ساکت و رو دست نمیاد راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر، رفتارهای مطرح شده به دلیل ورود به فصل تولید مثل و متعاقبا قلیانات هورمونهای جنسی می باشد. بهتر است برای پرنده جفت تهیه کنید.

3/5 - (1 امتیاز)
سلام من تازه دوتا عروس هلندی آوردم تو خونه بعد ماده پر کنی می‌کنه چیکار کنم سلام وقت بخیر احتمالات مختلفی برای پرکنی وجود دارد بطور مثال استرس جابجایی، ورود عضو غریب به مجموعه و ... لذا ...
سلام وقت بخیر..یک جفت عروس هلندی دارم که مدت یک سال میشه کرک وپرهای پرنده نر کامل ریخته و فقط پوست هستش..از نظر ...
سلام از کجا بفهمم جوجه گنجشک بالش شکسته یا نه؟بی حاله و تند تند نفس میکشه علتش چیه؟خودم بزرگش کردم و هرازگاهی ... سلام وقت بخیر، بال‌های سالم معمولا در توازن با یکدیگر هستند هرچند تشخیص دقیق توسط دامپزشکی و انجام رادیولوژی ...
سلام یه طوطی ملنگو دارم تقریبا سه ماه و نیم سن داره امشب که اومدم بهش سرلاک بدم کرمک رو قورت چکار کنم این موقع ... سلام وقت بخیر، به فوریت مراجعه به دامپزشکی نمایید تا کرمک از چینه دان خارج گردد.