طوطی گرینچیک داریم از صبح حالش خوب بود بع غیر از غذای روزانه یکم موز خورده و یک لیس به بستنی زده.. بعدش خوب بود ظهر گذاشتیم قفس بخوابه بعد یکی دو ساعت رفتیم دیدیم برگشت غذا داره و دوباره قورتش میده به شدت بی حاله و سرش ناخودآگاه تکون میخوره.. مشکلش چی میتونه باشه؟

سلام وقت بخیر، ترکیباتی مانند بستنی برای پرنده مناسب و مجاز نیست، به دلیل قند بالا و حضور شیر، روند فساد مواد غذایی در چینه‌دان تسریع شده و متعاقبا مواجهه با درگیری‌های گوارشی با علایمی نظیر تهوع، رفلاکس معده، اسهال و … اجتناب ناپذیر است. توصیه به مراجعه مستقیم به دامپزشکی دارم.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه عروس هلندی دارم تازه خریدم 8 ماهس که امروز وقتی بلند شد جنب و جوش زیادی داشت کمی هم جیغ زد اندازه ... سلام وقت بخیر رفتارهای توصیف شده تا حد زیادی عادی و طبیعی می‌باشند.
سلام مرغ مینام کش مو خورده نسبتا کوچیک هس کش مو باید چیکارش کنم بهش روغن زیتون هم دادم ولی دفع نکرده سلام وقت بخیر، قطعا توصیه به معاینه توسط دامپزشک پرندگان و اخذ عکس رادیولوژی می‌گردد ولی با توجه به اینکه ...
سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود
سلام خسته نباشید مرغ عشق من توسط یکی دیگه از پرنده هام نکش کامل کنده شده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر باید به پرنده جهت تغذیه، سرلاک بدهید، از سوی دیگر جهت مداوا و ترمیم منقار به دامپزشکی مراجعه ...