سگم چن روز پشت هم سیب زمینی پخته خورده به علاوه غذا خشک و هویج..الان دوروز شده که اسهاله و رنگش طبیعیه اما خب اسهاله چیکار کنم درست شه؟

سلام وقت بخیر

لطفا جهت دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
میتوانید از برنج کته بدون روغن و ادویه و ماست پروبیوتیک به عنوان کمکی استفاده کنین اما حتما باید دارو مصرف بشود

5/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید به سگ خونگی داریم نژاد سگ اشتمیز المان هست سگ ما چندوقتی هست به ریزش شدید مو دچار شده و واکسن ... سلام وقت بخیر واکسن زدن و ضد انگل خوردن به ریزش یا رویش مو ها ارتباط چندانی نداره خارش به همراه ریزش موها ...
دلیل ادرار نکردن سگ چیه؟ سگ ما از دیروز بعد از ظهر ادرار نکرده بی حاله چکار باید کرد؟ سلام وقت بخیر، بسته به سن سگ عدم ادرار دلایل متنوعی میتواند داشته باشد. به طور مثال میتواند ناشی از سنگ های ...
من سگم نژادش شیتزو مالتیزه یه سالشه چشاش خیلی آب میده و جلو چشاش قرمز میشه براس پد مخصوص چشم گرفتم درست نشد ... سلام وقت بخیر عفونت چشم و پلک ها انواع مختلفی داره و معمولا اسپری تجویز نمیشه باید توسط دامپزشک علت اولیه ...
سلام وقت بخیر من یه سگ پیدا کردم توی باغای پشت خوتمون نمیتونست تکون بخوره و بهش اب و غذا دادم و به شکم و کمرش ... سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی بیارینش و دامپزشک معاینه بکنه و سونوگرافی و آزمایش خون انجام که بشه دقیق ...