سگم ویکس خورده چه خطری داره

سلام وقت بخیر

در صورت هر گونه علائم ناشی از بی اشتهایی ، اسهال ، استفراغ ، به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام سگم فلفل خورده حالا از دیروز بی قراره آب زیاد گذاشتم بخوره اما نمیدونم چیکار کنم سلام وقت بخیر، انواع ادویه برای حیوانات علائم آلرژی و حساسیت ایجاد می کنند. در صورت ادامه داشتن علائم بی قراری ...
سلام سگ من بعد غذا خوردن شکمش سفت شده و بی قراری می‌کنه و بی‌حالی داره و دست شویی نمیکنه و هر 4الی 5 قدم می ... سلام وقت بخیر اگر کاملا مطمئن هستین که جسم خارجی نخورده و‌فقط در اثر غذا خوردن این اتفاق رخ داده میتونین ...
سلام وقت بخیر سگ من نژادش فرنچ بولداگ هست ک توسط سگ ژرمن مورد حمله قرار گرفته و پهلوی آن گاز و سوراخ شده هست ... سلام وقت بخیر، اگر از ناحیه گوارشی خون ریزی داشته باشد باید اقدامات درمانی صورت بگیرد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...
عرض سلام و خسته نباشید من یک قلاده سگ پاکوتاه نژاد اشپیتز دارم که متاسفانه نسبت به من ترس داره البته که این ... سلام وقت بخیر سعی کنید باهاش بازی های مختلف انجام بدید زمانی هم کار خوب و مورد نظر شما رو انجام میده تشویقی ...