سگم هر دوهفته یبار یا بعصی موقع هفته ای دوبار تشنج میکنه ‘ تشنجاش اوایل زیاد نبودن مثلا ماهی یکبار و اونقد هم سخت نبودن ‘ الان از تشنج اولش تقریبا ۱ سال و خورده ای گذشته و الانا هربار تشنج میکنه ب مدت چن ثانیه یا ۱ یا ۲ دقیقه نفسش قطع میشه ‘ میخوام بدونم مشکلش چیه ‘ نژادش هم معمولیه ‘ بومیه ‘ و اینکه توی شهرمون دامپزشک مخصوص سگ و گربه نداریم و شهر دیگه ای هم نمیتونیم بریم #سگ#تشنج

سلام وقت بخیر، تشنج در سگ علت های مغزی و غیر مغری داره. حتما ابتدا به جایی که دامپزشکی سگ و گربه دارن مراجعه بفرمایید و آزمایش انجام بشه و بعد ام آر آی و با توجه به نتیجه باید اقدامات بعدی و دارو مصرف بشه.

3.7/5 - (6 امتیاز)
با سلام. توله سگ حدودا دوماهه اشپیتز پامر امروز صبح گرفتمش و حدود ساعت ۳ بعدازظهر بهش مقدار کمی استخوان کاملا ... سلام وقت بخیر، به توله سگ ها نباید استخوان بدهید هنوز توانایی هضم و جذب استخوان براشون سخت هست و حتی ممکن هست ...
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...
سلام سگم فلفل خورده حالا از دیروز بی قراره آب زیاد گذاشتم بخوره اما نمیدونم چیکار کنم سلام وقت بخیر، انواع ادویه برای حیوانات علائم آلرژی و حساسیت ایجاد می کنند. در صورت ادامه داشتن علائم بی قراری ...
سلام خسته نباشید یه توله ژرمن ۶ ماهه دارم که پند وقتی بود پای عقب مشکل داشت و توی هم می‌پیچید عکس انداختم ارتوپد ... سلام وقت بخیر مشکل دیسپلازی با دارو های غضروف ساز بهبود چندانی پیدا نمی‌کند وبا توجه به شدت اون ، دامپزشک ...