سگم دو روز پیش یه سیب درسته با چوب و هسته هاش خورده دیروز تا ساعت ۸ شب مدفوع نکرده بود بعد دادن روغن زیتون و ماست پروبیوتیک خیلی کم مدفوع کرد امروز هم باز این اتفاق افتاد و بعد روغن زیتون با فشار زیاد مدفوع کرد و تو مدفوعش چوب سیب بود ولی یکم پیش داشت میلرزید هر چند ساعت یکبارم دچار رفلاکس میشه ولی قورت میده تا چند ساعت آینده امکان بردن به دامپزشک رو ندارم تروخدا کمک کنید

سلام وقت بخیر

مایعات زیاد سعی کنین بهش بدین مثل اب مرغ و…
شربت لاکتولوز از داروخانه تهیه بفرمایید با توجه به وزنش هر ۸ ساعت باید بخوره تا زمانیکه مدفوعش نرمال بشه ( به ازای هر ۱ کیلو ۰/۵ سی سی )
اگر دچار استفراغ و تهوع شده باشه باید به دامپزشکی مراجعه بفرمایید تا از طریق انژیوکت سرم تراپی و دارو های لازمه تجویز شود.

یک امتیاز ثبت کنید
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
سلام سگی دارم در شهرستان که دو روزه که چشم‌هاش سرخ شده و از دیروز اسهال خونی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که ... سلام وقت بخیر برای اسهال خونی حتما باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه و سپس سرم تراپی و آنتی بیوتیک ت ...
سلام توله سگ ژرمن تقریبا ۱ ماهه دمش زخم شده بود ما موقع حموم کردنش متوجه شدم بعد مو های اون قسمت کم شده بود ... سلام وقت بخیر درمان را تکمیل کنید به مرور بهتر میسه
سلام یه سگ نگهبان نژاد افغانی دارم که بعد از چفت گیری حدود یک هفته بعد دیدم خونریزی داره از نزدیک که نگاه کردم ... سلام وقت بخیر متاسفانه باید توسط دامپزشک ویزیت شود احتمال دارد محل واژن زخم شده باشد و دچار میاز شده باشد ...