سگم از ساعت 7 شب دیروز اسهال داره و امروز هم یه بار بالا آورده از دیشب تا حالا 5 بار اسهال داشته،عقیم شده چیکار کنم9

سلام فورا به دامپزشک مراجعه کنید

4/5 - (2 امتیاز)
ببخشید من یه سوال داشتم هنوز جواب بشوم را ندادید در مورد این بود که من چه نژاد سگی بخرم که خونگی ساکت جثته ی ... سلام وقت بخیر، در حوزه درمان اگر سوالی دارید پاسخگو هستیم.
سگم هر دوهفته یبار یا بعصی موقع هفته ای دوبار تشنج میکنه ‘ تشنجاش اوایل زیاد نبودن مثلا ماهی یکبار و اونقد ... سلام وقت بخیر، تشنج در سگ علت های مغزی و غیر مغری داره. حتما ابتدا به جایی که دامپزشکی سگ و گربه دارن مراجعه ...
سلام وقت بخیر سگ شیتزو چن وقته بالای چشاش قرمز شده حالت جوش داره چیکار کنم البته بگم که این ماه هی مکان زندگیش ... سلام وقت بخیر التهاب و عفونت پلم انواع مختلفی داره که با معاینه دامپزشکی نوعش مشخص میشه باید مشخص بشه که ...
سلام من دو روز پیش موهای سگمو زدم بعد از اون روز سگم شروع میکنه دور آلت تناسلیش و دمش رو میلیسه حتی نمیتونه ... سلام وقت بخیر ممکنه به موزر آلرژی داده باشه یا ممکنه زخمی در ناحیه ایجاد شده باشه باید ویزیت بشه