سگم از دیشب ا طرف می‌خوابه میخواد بلند بشه درد می‌کشه جیغ میکشه

سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه و علت و مکان درد مشخص بشه

3/5 - (1 امتیاز)
سلام سگم پامراشپیتز وتازه پنجاه روزشه و کوچولو.الان یه روزه که اسهال داره مایع زرد و آبکی. فعلا فقط شیر خشک ... سلام وقت بخیر، ممکن است اسهال در اثر بیماری ویروسی باشد و باید بلافاصله دارو های مربوطه را مصرف کند. لطفا به ...
بدن پت من دامه دایی قرمز زده ک ی خورده خارش دارن و برجسته هستند با این ک نظافت و بهداشت و رعایت میکنم نگرانش ... سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند داشته باشد میتواند به دلیل حساسیت تماسی یا الرژی غذایی یا حتی ناشی از ...
سلام خسته نباشید من یه سگ پاکوتاه دارم امروز شامپو خودش تموم شده بود خانومم اومده با ریکا و شامپو شستش الان ... سلام وقت بخیر، التهاب و قرمزی به دلیل حساسیت به ریکا اتفاق افتاده که باید دارهای ضد حساسیت و قطره چشمی مصرف ...
سلام خسته نباشی سگه من هر چیزی که تکون میخوره حمله می‌کنه میگیره چطوری باید پیشه دکتور ببرمش سلام وقت بخیر باید براساس وزنش ابتدا قرص یا داروی خواب اور بهش بدهید ( داخل غذا یا .. ) و سپس به دامپزشکی جهت ...