سوال من یک شاه طوطی دارم چند روزی بی حال هست واز امروز می‌رود کف قفس ودیگر بالا نمی آید و پریزی دارد وبه نظر خود کمی چلغوزش مشکوک است و زیاد می خوابد

سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرنده درگیری گوارشی مزمن دارد. باید دقیق‌تر مورد معاینه و از مدفوع نمونه گیری انجام شود.

4/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر‌.من جوجه خروس ۳ ماهه ای دارم که وقتایی ک بعد از نشستن و استراحت کردن میخواهد بلند شود,دچار مشکل ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده شما دچار عدم توازن ویتامین و مینرال می‌باشد، ترجیحا ۳ روز در هفته مکمل‌ها ارائه ...
سلام وقتتون به‌خیر باشه✨ بنده اردکی دارم سه چهار سالشه و نره ناگهان دیدم غذایی که داده بودم رو (نون خیس خورده ... سلام وقت بخیر ابتدا اینکه جیره غذایی ارائه شده کاملا ناصحیح بوده و در تناسب با تامین نیازهای پرنده نیست ...
من یک پرنده مریضی دارم پر ریزی دارد واز امروز می‌رود کف قفس وبه نظر و میخوابد به نظرمن کمی چلغوزش مشکوک است ... سلام وقت بخیر، در مواقعی که بیماری به شدید ترین حد می‌رسد، پرنده از روی نشیمن پایین آمده و در کف قفس زمین‌گیر ...
یه جوجه عروس هلندی دو هفته ای دارم که پدرش خاکستری هست و مادرش زرد یه جوجه به دنیا اوردن نوک پایینش از نوک بالایی ... سلام وقت بخیر، منقار پایین بایذ اصلاح و کنترل بشه و هر دو فک بالا و پایین در تراز صحیح قرار بگیرد.