سلا یه بچه گربه مشکی dsh که مادرش ولش کرده تو حیاطمونه. فک کنم ۵ ۶ هفتشه. هر چی میخوره بالا میاره. حتی من فک کردم هنوز معدش به غذای جامد نمیسازه مایعات دادم بهش بازم بالا میاره..بلافاصله بعد خوردن غذاهای جامد عوق میزنه چنبار و غذایی ک خورده بودو هضم نشده با کف بالا میاره. مایعاتم چند دیقه بعد خوردنشون بالا میاره همونو. چیکارش کنم؟ خیلیم لاغره. ولی میل به غذا داره و بازیگوشی هم میکنه

سلام وقت بخیر

ممکنه مشکلات مادر زادی، گیر کردن جسم خارجی یا بیماری ویروسی باشه
حتما به دامپزشک مراجعه نمایید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر، گربم زایمان کرده دوتا بچه اورده الان یک روزشونه، لیسشون میزنه همیشه هم کنارشون دراز میکشه ... سلام وقت بخیر، به دامپزشک مراجعه کنید شاید بشه کمک کرد بچه ها از شیر مادر استفاده کنن در غیر این صورت شیر خشک ...
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...
سلام.عرض ادب. یکی از گربه ها پشت گوش سمت راستش ورم کرده و به خاطر شدت تورم و کش اومدن پوست زیر گوشش یه زخم کوچولو ... سلام وقت بخیر ممکنه عفونت باکتریایی ، قارچی یا انگلی باشه حتما به دامپزشک مراجعه نمایید که با نمونه گیری ...
سلام من به تازگی یک گربه رو به سرپرستی گرفتم و خیلی شیطونه و کلا وقتشو بیرون میگذرونه ولی بخاطر گرما یکم حالش ... سلام وقت بخیر با یک بار اتفاقی نمی‌افتد اگر علایمی از استفراغ و بی اشتهایی و اسهال نداره لازم نیست کاری ...