سلان وقت بخیر در گوشه منقار طوطی برزیلی من یه زائده کوچک دیده میشه که ظاهرا خشک شده .میشه لطفا راهنمایی کنید که اگه این مسئله مشکل داره پیشگیری کنم.ممنون

سلام وقت بخیر، از زائده مورد نظر عکس یا فیلم با کیفیت ارسال کنید

4/5 - (4 امتیاز)
سلام وقت بخیر من عروس هلندیم صداش گرفته خیلی بد گرفته حدودا نزدیک سه ماه یا چهار ماهه حتی به مدت کلا گرفته ... سلام وقت بخیر احتمال زیاد پرنده دچار پنومونی و درگیری تنفسی هست، بنابراین مراجعه کنید تا علاوه بر معاینه، ...
سلام و عرض خداقوت قناریم پای راستش حالت کبودی داره شده عین چغندر دقت کردم پاشو نگاه کردم پشت پای راستش قرمزه ... سلام وقت بخیر طبع غذای پرنده را تا حد امکان به سمت ترکیبات سرد ببرید، از میوه‌های طبع خنک استفاده کنید. عرق ...
با عرض سلام و خسته نباشید عروس های ما ۳ جوجه ۲۰ ، ۲۲ ،۲۴ روزه دارن، دیشب احساس کردیم شکم جوجه کوچکتر ورم کرده ... سلام وقت بخیر، احتمالا دچار تورم روده و مشکلات گوارشی شده. استفاده از یک آنتی بیوتیک موثر بر دستگاه گوارش ...
سلام.من یک جفت طوطی برزیلی دارم اینا تقریبا۲۰روزه دارن لونه گرم میکنن ولی تخم نمیزارن چیکار میتونم بکنم؟ سلام وقت بخیر فعلا پرنده‌ها در فاز لانه گزینی هستند، در این بازه زمانی جیره غذایی تقویت بشود، قطره مینرال، ...