سلام ۲تا بچه گربه حدودا ۲ماهه توی خیابون ما هستند که چشماشون همیشه قی کرده هست و نیمه باز و ترشح دارن چطوری میتونم کمکشون کنم

سلام وقت بخیر

معمولا یک عفونت باکتریایی و ویروسی در بچه گربه ها یه وجود میاد
باید توسط دامپزشک معاینه بشه و قطره و آنتی بیوتیک خوراکی تجویز میشه معمولا
مگر اینکه باعث زخم و آسیب قرنیه شده باشه که ممکنه درمان پیچیده تر بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر یه مشکلی برای گربم پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید امروز چن ساعت بعد غذا خوردنش خواسم ... سلام وقت بخیر لطفا جهت انجام رادیولوژی و سونوگرافی محوطه شکمی به دامپزشکی مراجعه فرمایید
سلام من یک گربه دارم توی راهرو نگه میدارم رفتم خونه اومدم دیدم پاشو بالا میگیره ، میخوره و فقط میومیو می‌کنه ... سلام وقت بخیر، احتمال اینکه از ارتفاعی افتاده باشد و با تصادفی داشته باشد هست. در نتیجه برای بررسی دقیق اسیب ...
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
سلام وقتتون بخیر ببخشید بچه گربه من از طبقه دوم آپارتمان افتاده از کمر ب پایین لمس،دامپزشک نگاه کردن میگن ...