سلام ی دونه عروس هلندی که ۲ ماه بود گرفتم که دم داشت اما خراب شدش کنده شد موند بعد از ۴ ماه ۲ تا دونه پر دم درامدش که بازم یکیش افتادش پر ریزی هم داره ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام وقت بخیر

احتمالا پرنده مبتلا به فساد پر و منقار طوطی سانان باشد بهتر است که معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خواهشش میکنم سریع جوابمو بدید من یه جوجه کبوتر دارم بدون پدر و مادر هست و خودم چند وقتی هست بهش با سرنگ ... سلام وقت بخیر احتمالا در روند تغذیه دستی خطا و اشتباهی بوده که سرلاک وارد مجرای تنفس هم شده است. لذا ازین ...
سلام دستگاه دور کننده حشرات برای عروس هلندی ،قناری،کوتوله برزیلی ضرر داره؟ خیلی ممنون سلام وقت بخیر اگر باعث ناآرامی، کلافگی، بی قراری و ... نشده است حتمال زیاد خیر
من عروس هلندی دو ماهه دارم دستی کردمش ولی کمی از من می‌ترسه و برخی مواقع نوک می زنم و نمی گذاره نوازشش کنم ... سلام وقت بخیر، موارد مطرح شده عادی و روتین می‌باشد، در گذر زمان به واسطه محبت شما به پرنده و اعتمادسازی، شرایط ...
من یک جوجه دارم مریضه داداشم نازش کرد و بعد به مرغ عشقم دست زد ایا مریضیش انتقال پیدا نمیکنه نگانشم لطفا جواب ... سلام وقت بخیر، اگر بیماری جوجه مریض عفونی و با منشا ویروسی یا باکتریایی باشد، تا حدودی خطر سرایت وجود دار ...