سلام.. یک چشم گربه من ورم کرده و مدام ابریزش داره.. ی سری ترشحاتم داره.. میتونه از چی باشه

سلام وقت بخیر

ممکنه سطح قرنیه زخم شده باشد با جسم خارجی داخل چشمش باشد و حساسیت داده باشد
لطفا جهت معاینه دقیق به دامپزشکی مراجعه کنین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام گربه من حدودا دو ماهو نمیشه دو سه روزه اسهاله اول علائم دیگه ای نداشت.بازی میکرد خوب غذا میخورد اما الان ... سلام وقت بخیر ممکن هست بیماری ویروسی پن لکوپنی باشد که حتما باید سرم تراپی و انتی بیوتیک تراپی انجام شود و ...
سلام ببخشید توی حیاطمون یه گربه داریم این گربه رفته چند تا از بچه هاشم آورده بعد امروز یکی از بچه ها شو دیدم ... سلام وقت بخیر، اگر به طور کامل چشم بیرون آمده باید تخلیه چشم توسط دامپزشک جراح صورت بگیرد. اما اگر فقط در حد ...
سلام خسته نباشید حدودا یه سال میشه که یه بچه گربه ماده(خیابونی) بزرگ کردم سه تا بچه بدنیا آورد سه ماهه شدن نگهداری ... سلام وقت بخیر ممکنه یک مقدار سخت بتونن از پس خودشون بر بیان ولی اگر براتون سخت هست ، بله ۳ دوز واکسن و ضد ...
سلام بنده ببخشید من گربه دارم و 20 روزشه نژادش کالیکو از دیشبه صداش ی جوری شده شبیه خرناسه و گرفته و واضح نیست ... سلام وقت بخیر حتما جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی ...