سلام یک سگ کوچک دارم سه با چهار ماه است فکنم فلج حیوانی گرفته باشد خیلی رنج می برد دست پا می زند چی کار کنم؟ من به افغانستان هستم.

سلام وقت بخیر، دامپزشکی تشریف ببرید باید تحت نظر باشه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر دیشب سگ هاسکی من که یک سالش هست یک پرنده مرده پیدا کرد و آورد که نجاتش بدیم نشد و خاکش کردیم ... سلام وقت بخیر، اگر علائم بی اشتهایی استفراغ و اسهال مشاهده فرمودید به دامپزشک مراجعه نمایید. همچنین اگر بی ...
سلام یه توله سگ ۸ ماهه دارم چند روزه چشماش قی میزنه بی حاله و غذا خیلی کم میخوره متاسفانه دسترسی به دامپزشک ... سلام وقت بخیر باید کیت های تشخیص و آزمایش خون انجام بشه به خصوص اگه واکسن نزدن دادن کپسول سفالکسین به اون ...
سلام خسته نباشید سگم ۶۱روزه از بارداریش میگذره هنوز زایمان نکرده سلام وقت بخیر، تا حدودا دو روز دیگه نهایتا باید زایمان کنه. اما حتما سونوگرافی برای اطمینان از زنده بودن جنین ...
سلام سگ من بعد غذا خوردن شکمش سفت شده و بی قراری می‌کنه و بی‌حالی داره و دست شویی نمیکنه و هر 4الی 5 قدم می ... سلام وقت بخیر اگر کاملا مطمئن هستین که جسم خارجی نخورده و‌فقط در اثر غذا خوردن این اتفاق رخ داده میتونین ...