سلام یه گربه که پاهاش بر اثر زخم شده عفونت کرده مجبور به قطع یه پا شدیم الان آوردیم خونه الان بعد چند ساعت می‌تونه روی همان پا بخوابه

سلام وقت بخیر در صورتی که پانسمان شده باشه مشکلی نداره

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر ما یه بچه گربه پیدا کردیم چند روز اول خوب غذا می‌خورد اما الان فقط آب میخوره و آب رو می‌ریزه ... سلام وقت بخیر، در صورت ادامه تا ۲۴ ساعت آینده و بی اشتهایی حتما به دامپزشک مراجعه نمایید.
سلام از چند روزگی میتونم گربمو بشورم؟الان زیر 20روزشه سلام وقت بخیر سن خاصی مطرح نیست فقط به افت دما حساس هستن بعد از ۴۰ روزگی بهتره
سلام وقت بخیر بچه گربه ی من چند روزشه یک ماهش هم نشده من نمیدونم به عنوان غذا چی بهش بدم از شیر مادر جدا شده ... سلام وقت بخیر شیر خشک بچه گربه تهیه بفرمایید دندان هایش که یه مقداری رشد کرد از غذاهای تجاری کنسروی و تر ...
سلام شبتون بخیر خسته نباشید ما هفته پیش از یه ماسافرت برگشتیم و توی حیاط سه تا گربه پیدا کردیم فکر میکنم دوتا ... سلام وقت بخیر از حدود ۳ هفتگی دستشویی رو یاد میگیرن حتما براشون چند ظرف خاک تهیه بشه و با ماساژ مقعد و ناحیه ...