سلام یه گربه حدودا یک و سال و خرده دارم که راه میره لنگ میزنه وقتی که بالای ران پا یا همان ناحیه ی کناری معده رو دست میزنم عصبانی میشه انگار که درد داره نمیدونم باید چیکار کنم

سلام وقت بخیر

لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه داخلی به بیمارستان دامپزشکی مراجعه بفرمایید

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام ویروس پن لوکوپنی در محیط خونه چقدر زنده میمونه؟ و با ضد عفونی کننده های مخصوص ویروس ها از بین میره؟ و ... سلام وقت بخیر در برخی منابع گفته شده تا ۶ ماه و حتی در صورت مناسب بودن شرایط ، یعنی در خاک تاریک و مرطوب تا ...
سلام یه گربه که پاهاش بر اثر زخم شده عفونت کرده مجبور به قطع یه پا شدیم الان آوردیم خونه الان بعد چند ساعت می‌تونه ... سلام وقت بخیر در صورتی که پانسمان شده باشه مشکلی نداره
من یک بچه گربه ساده را تازه به سرپرستی گرفتم امروز دیدم که گربم اسهال زرد رنگ دارد مشکلش چیست سلام وقت بخیر اگر تا ۲۴ ساعت ادامه پیدا کنه و بی حالی به همراهش باشه باید به دامپزشکی مراجعه نمایید با عوض ...
سلام گربه‌م ۷ روزشه از صبح خیلی تند تند نفس میکشه و حتا آب بهش میدم درمیاره از دهنش و نمیتونه راه بره چیکارش ... سلام وقت بخیر ممکنه مایعات وارد ریه اش شده باشند استرس بهش وارد نکنید که بخواد بیشتر نفس نفس بزنه در اولین ...