سلام یه گربه ای هست که مامانش رهاش کرده و ما بهش غذا میدیم.گوشه ی چشم راستش روی پوست لکه های سیاهی هست و پلک پایینش کمی اومده بیرون،مشکلش چیه؟ایا عفونت سادست یا مریضی خاصی داره؟باید چیکار کنیم ؟

سلام وقت بخیر

به درمان نیاز داره
معمولا یه بیماری ویروسی هست که بچه گربه ها از مادرشون میگیرن به خاطر استرس که باعث این علائم میشه
باید به دامپزشکی بیارینش که براش قطره چشمی و آنتی بیوتیک خوراکی تجویز بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام گربه من حدودا دو ماهو نمیشه دو سه روزه اسهاله اول علائم دیگه ای نداشت.بازی میکرد خوب غذا میخورد اما الان ... سلام وقت بخیر ممکن هست بیماری ویروسی پن لکوپنی باشد که حتما باید سرم تراپی و انتی بیوتیک تراپی انجام شود و ...
درود وقت بخیر بچه گربه من 1ماهشه و تقریبا دو روز بیحال و تلو تلو ومیخوره فکر کردم،گرما زده شده ولی آب و شیر ... سلام وقت بخیر اگر به طور کامل دچار بی اشتهایی شده لطفا برای سرم تراپی به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام وقتون بخیر من یک گربه اسکاتیش دارم که عقیم شده و زمستان در اثر استرس این بچه در ادرارش خون بود و با دارو ... سلام وقت بخیر ۲۴ ساعت آب و غذا از جلوش بردارید بعد در حجم کم بهش بدید همون غذای هپی کت رو اگر باز هم خون مشاهده ...
سلام گربه ام حشره کش مایع به مقدار کم خورده و دو روزه اشتها داره ولی کم و دهنشم دو بار کف کرده الان کمی می لرزه ... سلام وقت بخیر سریعا جهت درمان و سرم تراپی به دامپشکی مراجعه کنین