سلام یه گربه اومده تو حیاطمون قبلا هم میومد و میرفت. پای راستش از لگن لنگ میزنه و کامل بالا نگهش میداره.بیحاله و صدا نمیده ولی قبلا خیلی میو میکرد.روز اول هیچی نخورد مطلقا،ولی روز دوم شیره گوشت دادیم خورد.احتمالا ماشین بهش زده.چیکار کنیم براش؟دسترسی به دامپزشک نداریم تو شهرمون

سلام وقت بخیر

احتمال شکستگی وجود دارد
که باید در عکس رادیولوژی تشخیص داده شود
با نیاز به جراحی دارد یا با گچ گیری برطرف میشود
ولی به هر حال باید برای جلوگیری از عفونت انتی بیوتیک های وریدی دریافت کند که نیاز به مراجعه به دامپزشکی دارد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره ... سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.
سلام وقتتون بخیر، گربم زایمان کرده دوتا بچه اورده الان یک روزشونه، لیسشون میزنه همیشه هم کنارشون دراز میکشه ... سلام وقت بخیر، به دامپزشک مراجعه کنید شاید بشه کمک کرد بچه ها از شیر مادر استفاده کنن در غیر این صورت شیر خشک ...
سلام وقتتون بخیر گربه من هیمالین. چشماش آب میده از حالت طبیعی بیشتر و دور چشمش متورم شده.ممنون میشم مشاوره ... سلام و وقت بخیر، عفونت های چشم علل مختلفی از جمله باکتریای، ویروسی و ... داره ، فعلا قطره کلرامفنیکل هر ۶ ساعت ...
سلام.‌یه‌ بچه گربه تو حیاط مون چند ماهه هست امروز دیدم حالش بده و میل زیادی به اب داره درحدی که خیس بود وقتی ... سلام وقت بخیر احتمال گرمازدگی وجود دارد لطفا در محل خنک باشد اگر همچنان دچار همین علائم بود و بی حالی و بی ...