سلام یه مدت هست کبوتر هام مریض شدن و امروز یه دونه بچه کبوترچشماش باز نمیکنه غذا نمیخوره بهش که میدیم نمیتونه پایین کنه همش استفراغ میکنه باید چیکار کنم

یک امتیاز ثبت کنید
یه جوجه مرغ مینا ۳۰ روزه دارم که یهو امروز صب گردنش کج شده میشه دلیلشو بگین سلام وقت بخیر، عوامل مختلفی مثل ویروس نیوکاسل تا ضربه، عفونت گوش و ... مطرح است. باید معاینه شود.
سلام من دوتا جوجه ماشینی داشتم تقریبا یک ماهه. همیشه سرحال و زرنگ بودن . دیروز یکیشون شروع کرد بی حال شدن و ... سلام و وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ یا فلورفنیکل یا ترکیب نئومایسین‌اُکسی‌تتراسایکلین ...
سلام عروس هلندیم یکی از چشماش رو میبنده و کمی صورتی رنگ شده باید چکار گنم سلام وقت بخیر احتمال ضرب دیدگی وجود دارد، بهتره چشم توسط دامپزشک بطور معاینه شود.
سلام عروس هلندیم یک ماهو نیمش هست الان دوروزه همش کف قفس هستش و چشمانش هم همش میبنده سلام وقت بخیر پرنده شما شدیدا بیمار و ناخوش احوال هست، قطعا به دامپزشکی مراجعه نمایید.