سلام یه لاکپشت مینیاتوری دارم که چندوقته بدنش زرد شده توی آکواریوم بدون آب نگهش میدارم یه مقدار مرطوبه البته کف آکواریوم میخواستم ببینم ممکنه از این باشه؟ یا از غذاش؟ چون زیادم غدا نمیخوره یه پر کاهو براش میذارم یه ذره میخوره

سلام وقت بخیر

لاک پشت مینیاتوری نداریم
بسته به نوع گونه شرایط زندگی‌ فرق میکنه

یک امتیاز ثبت کنید
خرگوش من از چشماش اشک میاد ایا این یک بیماری ؟ایااصلا خرگوشا اشک میریزن یا این غیر طبیعی ب هرکی میگیم باورنمیکنه ... سلام وقت بخیر بستگی‌به نوع ترشح سن و‌شرایط محیطی و تغذیه میتونه موضوع‌مهمی باشه مثل موضوع آلرژی و بلند ...
سلام وقت بخیر ما یه خرگوش ۱ ماهه چن روز پیش خریدیم.تا پریروز حالش کامل اوکی بود و خیلی سرحال بود.بازی میکرد ... سلام وقت بخیر از نطر پاستورلا و ای کانیکولی که بیماریه انگلی هست برسی بسه و درمان براس انجام بشه
سلام من یه خرگوش لوپ ۵ ماهه دارم که جدیدا یه زخمهایی ار دستش شروع شد که به پا و نوک گوشها و بینیش هم رسیده و ...
سلام خرگوشم دو سه باره ادرارش نارنجی قرمز هست ولی خون نداره تو ادرارش برا جی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر، رنگ ادرار در این مجودات نارنجی کهربایی هست و طبیعیه.