سلام یه عروس هلندی دارم تقریبا ۳یا ۴ ماهشه بعد دیروز لز تو قفس درش آوردم پرواز گرد بعد اومد پهلو من نشست وقتی امروز درش آوردم پرواز نمی‌توانست بکند پرواز که می‌کرد برعکسی می‌افتاد

سلام وقت بخیر

لطفا یک فیلم کوتاه و با کیفیت از رفتار یا عارضه مد نظر ارسال کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام جوجه عروس هلندیم 15روزه هست و امروز از خانوادش جدا کردم چون بهش غذا نمیدادن امروز بعش سرلاک دادم خیلی ... سلام وقت بخیر، احتمال بخاطر ضعف و افت قند هست. فعلا تا پایان روز سرلاک بصورت دستی ارائه بدین اگر مشکل رفع نشد ...
سلام.یه جوجه بلبل خرما از لونه ش افتاد و مادرش نتونست ببرتش و ما اوردیمش خونه.غذا بهش دادیم اما حین غذا دادن ... سلام وقت بخیر با یک حوله پرها و بدن پرنده را خشک کنید و در جای آفتاب قرار بدین یا با سشوار از فاصله پرنده را ...
آیا برنج برای پرندهگان خوب است سلام وقت بخیر برنج میزان کربوهیدرات و نشاسته بالایی دارد لذا در درازمدت موحب افزایش وزن، کبد چرب و چاقی ...
سلام عرض ادب پرنده طوطی عروس من چند روزی کسل هستش و اسهال خونی داره سلام وقت بخیر قطعا یک مشکل گوارشی جدی برای پرنده حادث شده و بهتر است توسط دامپزشک پرندگان معاینه شود.