سلام یه عروس دوماهه دارم الان سه روزه تمایل به غذا نداره

سلام وقت بخیر

قطعا پرنده بیمار بوده و درگیری گوارشی دارد، لذا بهتر است بطور دقیق معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
ببخشید عروس هلندیم همین الانن جوهر خوردهه چکار کنمم سلام وقت بخیر، مایعات و قرص ذغال فعال به پرنده بدهید و فورا به دامپزشک مراجعه نمایید.
سلام بنده یک عروس هلندی دارم که ۸ ماهش بود که خریداری کردم و از بلندی افتاد و یکی از شاه پراش کنده شد (همراه ... سلام وقت بخیر شاه‌پر آسیب دیده را توسط باند و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه به مدت چند روز پانسمان ...
سلام من عروس هلندی دارم که چهار ماهشه کلماتی مثل بیا و بدو بیا بهش یاد دادم میگه ولی با صدای خش خش دار میگه ... سلام وقت بخیر، کاملا عادی و مورد تایید هست، همچنان در اولویت کلمات تک سیلابی را باهاش کار کنید و با گفتار درمانی، ...
سلام وقت بخیر ما یه طوطی برزیلی ماده داریم که خیلی دستی بعد ما دیروز یه طوطی نری براش خردیم بعد اولش طوطی نر ... سلام وقت بخیر شما مجاز به رویارویی مستقیم پرنده‌ها بدون رعایت قرنطینه و پیش آشنایی ندارید، پرنده ها را ...