سلام یه طوطی ملنگو دارم تقریبا سه ماه و نیم سن داره امشب که اومدم بهش سرلاک بدم کرمک رو قورت چکار کنم این موقع شب خیلی استرس دارم تروخدا کمک کنین

سلام وقت بخیر، به فوریت مراجعه به دامپزشکی نمایید تا کرمک از چینه دان خارج گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
سوال من یک شاه طوطی دارم چند روزی بی حال هست واز امروز می‌رود کف قفس ودیگر بالا نمی آید و پریزی دارد وبه نظر ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرنده درگیری گوارشی مزمن دارد. باید دقیق‌تر مورد معاینه و از مدفوع نمونه گیری ...
سلام من عروس هلندی دارم که الان استفراغ میکنه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، استفراغ یک نشانه از یک عفونت گوارشی یا مسمومیت می‌باشد. حتما به دامپزشک پرندگان مراجعه شو ...
سلام خسته نباشید یه بچه قمری پیدا کردم خیلی کوچیکه ولی نه اندازه جوجه رو پاهاش نمیتونه وایسه و از این طرف به ... سلام وقت بخیر، احتمالا بخاطر ضعف تغذیه والدین، و بیماری تاندون آشیل و استخوان پا دچار آسیب شده و در حال حاضر ...
من یک عروس هلندی ایزابلا خریدم جوجه 3.4ماه از دیروز ساعت 3ظهر آوردم داخل قفس ولش کردم تا الان یک یک روز گذشت ... سلام وقت بخیر، چنین رفتارهایی متعاقب استرس جابجایی می‌باشد. در صورتی که پرنده همچنان از مصرف آب و غذا امتناع ...